top of page

BRILLEN

Brillen, zonnebrillen & kinderbrillen

Brillen

Bij Optiek Guido Huygen stellen wij met de grootste zorg onze collectie brillen samen. Ons aanbod bestaat uit een zeer ruime selectie van de grote modehuizen alsook een uitgebreid aanbod aan niche merken.

 

Wij streven naar een zo ruim mogelijk palet aan kleuren, vormen en materialen zodat wij voor iedereen de perfecte bril kunnen vinden. Wij helpen u graag verder bij uw keuze.

thumbnail_e8b14a8c-a80b-4406-92f7-d8637c78e386.jpeg
Optiek-Huygen-04.jpeg

zonnebrillen

Een zonnebril moet niet alleen modieus zijn, maar ook een goede bescherming bieden tegen de schadelijke zonnestralen.

 

Het is ook mogelijk om een zonnebril op sterkte te laten maken. Kom vrijblijvend langs om de opties te bespreken en advies op maat te krijgen bij uw keuze.

kinderbrillen

Ook voor de allerkleinsten hebben wij een selectie aan kleurrijke, stoere of juist verfijnde monturen. Wij hebben een speciale kids corner waar u samen met uw kleine kapoen begeleid wordt in de zoektocht naar het perfecte montuur. 

Wist u dat u bij aankoop van een complete kinderbril, een gratis ravotbril op sterkte ontvangt? Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Bescherm de ogen van uw kids met een zonnebril die eventueel ook nog op sterkte gemaakt kan worden.

Wij zijn erkend en gediplomeerd verdeler van Hoya MiYOSMART en Essilor STELLEST myopie-remmende brillenglazen. Myopie bij kinderen is een steeds groter wordend wereldwijd probleem. Bijziendheid vraagt om een professionele behandeling waarbij een snelle detectie en juiste informatie cruciaal is. Vraag advies aan uw oogarts.

miyosmart-optiek-rommelaere.jpg
Optiek-Huygen-17.jpeg
bottom of page