top of page

SERVICE & KWALITEIT

thumbnail_d4cc5276-0588-44a6-9a0e-607363ad4030.jpeg

Bij de keuze van een geschikt montuur komt veel kijken. Daarom gaan wij eerst een gesprek met u aan om te achterhalen wat u precies doet in het dagelijkse leven en wat u verwacht van uw bril.

Een vrachtwagenchauffeur die zijn werkuren twee meter boven de grond doorbrengt, heeft immers andere noden dan een secretaresse die de hele dag achter het beeldscherm zit.

Om u het optimaal visueel comfort te kunnen bieden, moet het optisch middelpunt van het brillenglas precies in het midden voor het oog komen. De oogstand kunnen wij manueel of via onze digitale meetzuil van Essilor opmeten.

Wij verdelen glazen van alle glasfabrikanten, maar werken vooral met Essilor (Varilux glazen) en Hoya.

De glazen worden in ons atelier uiterst minutieus op maat geslepen en in het montuur gepast. Wij beschikken namelijk over een eigen slijpsteen en slijpmachine.

Vooraleer wij de juiste glazen of lenzen kunnen bestellen, kan u bij ons ook terecht voor een oogmeting. Deze wordt door ons uitgevoerd als gediplomeerd en erkend optometrist. Zo bent u zeker dat uw ogen in goede handen zijn.

Indien nodig verwijzen wij u met plezier door naar een oogarts voor een medisch onderzoek van uw ogen. Ook bij kinderen jonger dan 18 jaar of vanaf bepaalde sterktes is het aangeraden om een oogarts te raadplegen.

Bij twijfel mag u altijd contact met ons opnemen en kunnen wij u de juiste informatie of doorverwijzing geven.

thumbnail_dcf61b74-7cd4-459a-82df-51775c6f83d7.jpeg
bottom of page